+45 93 87 28 68 kantno24@hotmail.com

Coronavirus restriktioner

Sådan håndterer vi COVID-19

KANT er åben, og vi står klar til at byde jer velkommen i vores eksklusive og hyggelige salon med kunden i fokus.

Derfor skal vi også tage en masse forholdsregler, så vi kan holde hygiejnen i top og dermed værne om hinandens sundhed. Disse tiltag kommer også til at betyde, at vi vil bruge længere tid mellem hver kunde på at rengøre pladsen og værktøj, så vi beder Jer venligst tage hensyn til dette og udvise tålmodighed.

Der er tilkøbt special sprit til vores værktøj, håndsprit til hele salonen og en masse engangs kapper, der er lavet af majs, som er 100% nedbrydelige, så det stemmer overens med vores koncept. Derudover har vi visir på, når vi laver ansigt-til-ansigt behandlinger ved vasken.

I salonen skal der være en meters afstand i mellem kundepladserne, og vi tilbyder drikkevarer under behandlingen. Dog kan man ikke få lov til at kigge i blade, da det er en potentiel smittekilde, der ikke kan sprittes af.

Desværre betyder det også, at vi ikke kan kramme længere. Jer der kender os ved, at vi er elsker at kramme vores kunder, men den går ikke længere. Grundet omstændighederne må vi minimere tæt fysisk kontakt så meget som muligt, så sandsynligheden for smitte formindskes. Det er vigtigt, at vi fortsat passer på hinanden og gør en fælles indsats for at bekæmpe Corona.

KANT Hair By Lulu & Jerris

Hvornår skal man IKKE tage til frisøren?

Hvis du eller nogen tæt på dig oplever symptomer, der på nogen måde minder om influenza eller bare en almindelig forkølelse, bedes du vente med at bestille tid, til du selv eller/og dem omkring dig har været fuldstændig symptomfri i 48 timer. Symptomer menes her som hoste, næse der løber, vejrtrækningsproblemer, feber osv.

Skulle du være i tvivl eller have nogle spørgsmål, kan vi kontaktes på +45 93 87 28 68.

Er du og dem omkring dig derimod raske, så er du meget velkommen, og du kan booke tid herunder.

KANT Frisør København