+45 93 87 28 68 kantno24@hotmail.com

Børneklip i København

Klipning af børn

Hos KANT starter alle slags klip med en samtale, hvor frisøren kan spore sig ind på, hvilken frisure den pågældende kunde ønsker sig. Dette gælder også ved en børneklipning. Frisøren sørger for at tale i øjenhøjde til barnet, så de får en tryg oplevelse hos KANT. 

Efter frisøren og kunden er blevet enige om en frisure, så får barnet en lækker hårvask, hvor der vil blive givet en afslappende hovedbundsmassage. På den måde kan barnet slappe helt af, og bare nyde det at være til frisøren. 

Alle produkterne som bliver brugt, vil blive gennemgået, og frisøren fortæller hele vejen igennem hvad hun gør, og bruger. Alle vores produkter er godkendt til grønne saloner, og du kan vælge imellem produkter med eller uden duft. 

Undervejs vil barnet få serveret økologiske drikkevarer, hvor de selv må vælge, hvad de kunne tænke sig. 

Har du spørgsmål til hvordan en børneklip foregår, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis det er første gang dit barn skal klippes, eller hvis barnet er lidt bange for at blive klippet, kan i læse nedenstående guide. 

Børnefrisør København

Er det første gang dit barn skal klippes?

Vi anbefaler kunder at komme i god tid, når det er første gang til en børneklip, da der så vil være tid til at tage en runde i salonen og vise barnet, hvad det betyder at komme til frisøren.

Vis eventuelt barnet, hvor han/hun skal sidde under børneklipningen. På den måde kommer der ikke nogle overraskelser, og det er trygt for barnet at vide præcis, hvordan det hele kommer til at foregå step by step. Dette giver også frisøren det bedste udgangspunkt for at give barnet en god oplevelse med en børneklip.

Medbring gerne snacks, ipad eller andet, der kan underholde barnet under en børneklip. Ikke alle børn er lige tålmodige, så der kan meget muligt være behov for lidt underholdning undervejs.

Nogle børn kan bare ikke lide at komme til frisøren, men vi vil altid gøre vores bedste for at barnet får den bedste oplevelse hos os!

Ved du på forhånd, at dit barn ikke kan lide at komme til frisøren, må du meget gerne ringe til os inden, du bestiller tid til en børneklip. Her kan vi nemlig sætte ekstra tid af, hvis der er behov for det.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Børnefrisør København