+45 93 87 28 68 kantno24@hotmail.com

Makeup

Dag- og aftenmakeup

Frisøren tager en snak med kunden i stolen inden, behandlingen begynder. Her kan det også være en ide at tage nogle inspirationsbilleder med, så frisør og kunde sammen kan spore sig ind på, hvilke farver der skal bruges.

Dag makeup er en let og naturlig makeup, der passer perfekt til konfirmationer, bryllup og barnedåb mm. Det er altså ikke en tung makeup, og den er lettere og lysere end en aftenmakeup.

Aftenmakeup er en makeup du kan se, der typisk har lidt mørkere farver, hvor man laver smokey eyes eller lign. Denne makeup er perfekt til en fest aften, hvor man giver den lidt mere gas. En aften makeup er god til bryllup, galla, store fester og events mm.

Inspirationsbilleder er altid en god ide også til aften makeup, og vi kommer gerne med inputs og ideer, så det bliver den flotteste makeup til lige netop den kunde, der sidder i stolen.

Der vil blive serveret lækre økologiske drikkevarer under hele behandlingen.

Makeup

Brude-makeup

Brude makeup er en make up, der kan være alt fra let og naturlig til en makeup, der har mere farve og udtryk. Her er det meget vigtigt, at det spiller sammen med både hår og kjole. Derfor opfodrer vi altid bruden til at medbringe billede af kjole og inspirationsbilleder til makeuppen.

Vi anbefaler altid, at bruden bestiller tid til en prøve brudemakeup også, da bruden på den måde føler sig mere sikker og rolig på dagen.

Bruden er meget velkommen til at tage en veninde med til brudemakeup. Grundet COVID-19 er det meget vigtigt, at vi ikke bliver for mange mennesker i salonen. Ønsker bruden derfor at have flere med til en brudemakeup, bedes hun ringe til os inden for nærmere aftale.

Der vil blive serveret lækre økologiske drikkevarer efter eget valg.

KANT Hair By Lulu & Jerris