+45 93 87 28 68 kantno24@hotmail.com

Vippebehandlinger

Classic faux mink 

Classic faux mink lash extensions, også kaldet single lashes, er de mest naturlige vipper, da de påføres ved 1:1 metoden. Ved denne metode påføres en kunstig vippe på den naturlige vippe. Når man påfører vipperne med denne metode, holder de sig separeret og giver et clean look.

Jeg anbefaler en 30 minutters opfyldning, når man kommer indenfor to ugers mellemrum. Går der mere end 2,5 uge anbefales en 45 minutters opfyldning og fra tre uger og mere kræves en 60 minutters opfyldning. Vælger man at komme hver anden uge, anbefales der normalt en 30 minutters opfyldning, men fordi man ind imellem fælder mere, kan det betyde, at du kommer ’’bagud’’ med dine opfyldninger. Derfor anbefaler jeg, at man hver 4. el 5. gang tager en større opfyldning. Husk, at extensions sidder på dine naturlige vipper og følger derfor den naturlige grofase.

Volume

En hot trend indenfor eyelash extensions. Som udgangspunkt påføres 2-6 superfine kunstige hår som en fane på ens naturlige vippe. Her vurderes antallet af de kunstige vipper efter, hvor meget dine egne vipper kan bære, og hvilket look du søger.

Volume giver et fyldigere look. Har du sparsomme vipper, eller ønskes der mere fylde, end det du kan opnå med single lashes, så er volume lige noget for dig. Her kan du nemlig ’’snyde’’ dig til flere vipper.

Metoden, der benyttes til volumevipper, giver en bedre binding end single lashes. En single lash binder sig kun til den naturlige vippe et specifikt sted, hvorimod volume, på grund af flere kunstige vipper taget på en gang, kredser sig rundt om det naturlige hår med limen, hvilket giver stærkere binding. Derfor vil du muligvis ikke føle behov for en opfyldning hver anden, men måske hver tredje uge.

Hybrid

Hybrid er en blanding af single- og volume lashes. Her blandes de to typer af vipper. Alt efter hvad de naturlige vipper kan bære, og hvad der ønskes af kunden. Det er et godt alternativ, hvis man tvivler omkring valget mellem single eller volume lashes.

Holdbarheden kan muligvis være bedre end faux mink på grund af de volume vipper, der er blandet ind imellem.

Groove

Groove lashes er også en bestemt type single lash. De er flade og mere blanke end classic faux mink, hvilket skaber et mørkere og mere blankt look.

Groove kaldes også for ”flat lashes”. Grundet formen og vægten sidder de bedre på de naturlige vipper. Holdbarheden kan derfor også være bedre.

Lash lift

Semi-permanent buk af dine naturlige vipper. Ved et lash lift løftes øjenvipperne således, at de får et flot og naturligt look. Holdbarheden er ca. 6-8 uger. Jeg vil anbefale, at man vælger lashlift med farve for at få det bedste resultat, da permanentvæskerne kan trække farven af vipperne.

Hvordan forløber behandlingen?

Når du kommer ind som førstegangskunde, bliver der stillet nogle spørgsmål som f.eks., hvad du er for en type, hvad du går med af makeup til daglig, og hvad du har af forestillinger/forventninger til din behandling. Ud fra de informationer kan jeg bedst muligt vurdere, hvad der vil klæde dine øjne, ansigt og din type. Sådan skabes det bedst mulige resultat, som resulterer i en tilfreds kunde.

Der bliver naturligvis også kigget grundigt på dine vipper. Herefter vurderer jeg, hvad dine naturlige vipper er i stand til at bære med hensyn til vægt og længde. Det er for, vi sikrer os, at dine naturlige vipper ikke bliver overbelastede, og ødelagte af de vippeextensions du får på.

Hvordan får du den bedst mulige behandling?

Det er alfa omega at du kommer til tiden, så jeg ikke skal stresse mig igennem en behandling. Jeg ønsker det bedste resultat, og jeg vil gerne kunne se mig selv i øjnene efter en behandling. Derfor er det også vigtigt, at du booker nok tid til din behandling. Kommer du til en 30 minutters opfyldning, hvor du i realiteten har brug for 60 minutter, skal du være forberedt på, at jeg ikke kan nå at fylde alle dine naturlige vipper op.

Jeg vil fortrække, at du kommer uden øjenmakeup på til behandlingen, så vi ikke skal bruge tid på at fjerne det, da vi så har mindre tid til selve behandlingen. Det gælder både nye sæt og opfyldninger.

Det vil glæde mig og gøre mit arbejde nemmere, hvis du inden dine opfyldninger husker at rense dine vipper med vippeshampooen. Det vil gøre, at de kunstige vipper binder sig bedre til dine naturlige vipper, og hermed giver en bedre holdbarhed.

Jeg er kun interesseret i at skabe det bedst mulige resultat for dig. Det er lige så vigtigt for mig, som det er for dig som kunde, da jeg sætter mit navn på mit arbejde.

Hvordan du passer bedst muligt på dine vippeextensions?

Undgå vand de første 24 timer. Limen skal have lov til at hærde.

Undgå at træne de første 24 timer. Limen skal have lov til at hærde.

Undgå al form for olieholdige produkter omkring øjnene. Det gælder makeupfjerner, ansigtsrens og cremer.

Undgå at bruge mascara. Jo mindre makeup du bruger omkring øjnene, desto bedre holder dine extensions.

Undgå sauna, dampbad og for meget salt/klorvand.

Undgå at pille eller røre for meget ved dine extensions.

Red dem en gang dagligt, når du vågner. Undgå at rede dem fra bunden. De skal kun redes i spidserne, så du ikke kommer til at rive dine extensions af.

Der anbefales, at man bruger en vippeshampoo 2-3 gange ugentligt for at holde dem rene

Husk altid at duppe dem af med en kleenex/toiletpapir, når de har været våde. Red dem afslutningsvis med en ren mascarabørste, så de er fint separeret igen.

3-Dags regel

Du har som kunde mulighed for at kontakte mig, hvis dine lashextensions fælder usædvanligt meget indenfor de første 48 timer. Hvis dette er tilfældet, er det højst sandsynligt hærdningsprocessen, der har fejlet, og jeg kigger gerne på vipperne igen.

Dette er dog ikke gældende, hvis du ikke har taget hensyn til forholdsreglerne!

Priser for eyelash extensions

Classic Lashes – Nyt sæt / Full set 925 kr.

Classic Lashes – Opfyldning 30 min. / Refil 30 min. 325 kr.

Classic Lashes – Opfyldning 45 min. / Refil 45 min. 495 kr.

Classic Lashes – Opfyldning 60 min. / Refil 60 min. 595 kr.

Groove Lashes – Nyt sæt / Full set 1095 kr.

Groove Lashes – Opfyldning 30 min. / Refil 30 min. 345 kr.

Groove Lashes – Opfyldning 60 min. / Refil 60 min. 625 kr.

Hybrid Lashes – Nyt sæt / Full set 1150 kr.

Hybrid Lashes – Opfyldning 30 min. / Refil 30 min. 345 kr.

Hybrid Lashes – Opfyldning 60 min. / Refil 60 min. 625 kr.

Volume Lashes – Nyt sæt / Full set 1295 kr.

Volume Lashes – Opfyldning 60 min. / Refil 60 min. 750 kr.

Volume Lashes – Opfyldning 90 min. / Refill 90 min. 945 kr.

Lash wash 95 kr.

Aftagning af Single Lashes / Removal of Single Lashes 200 kr.

Aftagning af vipper lavet hos os / Removal of lashes made by us 0 kr.

Priser for hårfjerning

Hårfjerning med tråd ( overlæbe ) 175 kr.

Priser for lashlift

Lash Lift inkl. farvning af vipper 550 kr.

Lash Lift 495 kr.

Priser for farve af bryn med formtilretning

I forbindelse med vippebehandling 195 kr.

Individuel behandling 250 kr.

Farve af undervipper 100 kr.