+45 93 87 28 68 kantno24@hotmail.com

Herrefrisør i København

Klipning med fokus på kvalitet

Hos KANT starter alle vores klip med en samtale med kunden, omkring hvad kunden ønsker sig. Da vores frisører er uddannede og meget kreative, vil de komme med imput til, hvad de foreslår til den enkelte kunde. KANT kommer gerne med kreative idéer, og du som kunde er meget velkommen til at tage egen inspiration med, så frisøren og kunden sammen kan fastslå en frisure, som passer den pågældende kunde bedst. 

Efter snakken i stolen får kunden en lækker og afslappende hårvask med hovedbundsmassage, hvor frisøren vælger de produkter, som passer til lige netop den kunde. 

Derudover vil kunden få serveret økologiske drikkevarer under klipningen, så kunden kan nyde behandlingen bedst muligt. 

Herreklip København

Rådgivning og styling af herrefrisure

For at vores frisører kan give den bedst mulige klipning, så har de alle den 4-årige frisøruddannelse, og kan derfor klippe alle slags frisurer, og håndtere enhver slags hår. 

Efter frisøren har klippet den valgte frisure, vil frisøren vælge de rigtige produkter, og rådgive kunden undervejs i produkterne, og hvordan de skal bruges. På den måde har kunden de bedste forudsætninger for at gøre det samme derhjemme. 

KANT sørger for en lækker herreklip og styling, hvor behandlingen slutter af med produkter, som enten styler eller blødgører håret. Det vigtigste er, at kunden går glad og tilfreds fra salonen. 

Herreklip København

Herreklip i København

En herreklip skal være en kvalitets klipning, uanset længde, der passer godt til den kunde, der sidder i stolen. Mænd går meget mere til frisøren nu end nogensinde før, og det er helt sikkert modens tendenser, der har sat skub i det. Det er nemlig blevet utrolig moderne for mænd at gå op i både hår og skæg, der skal spille godt sammen. Derfor tilbyder vi hos KANT alt fra en skarp herreklip i København til en tilretning af skæg og bryn, så du som mand virkelig føler dig lækker, når du går ud ad døren. 

Vores frisører er uddannet i ansigtsformer og avancerede klippeteknikker, og de tager desuden på klippekurser ofte, så de hele tiden fornyer deres teknikker og følger med tidens tendenser. Frisørerne kan klippe en flot herreklip i alle længder, og de vejleder selvfølgelig kunden igennem hele processen.

Herreklip København

Herreklip med skinfade eller kort fade

En lækker herreklip med en flot fade kan altså bare noget! Hos KANT sørger vi for, at du som kunde, får en skarp fade med fylde de rigtige steder. Vores frisører laver altid en skinfade i ”frihånd”. Det betyder at frisøren kan tilpasse klipningen efter kundens hovedform, så der bevares fylde, og der kan kompenseres for variationer i hovedbundens overflade. På den måde får kunden en skinfade eller kort fade, der fremhæver alt det rigtige. Det er altså en skinfade, der er skræddersyet til den kunde, der sidder i stolen og ikke bare en skinfade med maskine og afstandsmåler. En skinfade skal også være ”classy”, og derfor rådgiver frisøren altid kunden i, hvor høj eller lav skinfaden skal være, så den passer bedst til kunden.

Herreklip København

Herreklip i kort hår

Ønsker man i stedet en klassisk kort herreklip med flotte kanter, der har en flot overgang, så klarer vi også den. Vores frisører er specialister i alle hårtyper, og de kan dertil rådgive kunden i hvilken herreklip, der vil passe bedst til vedkommende. Der er mange forskellige måder, man kan lave en klassisk kort herreklip. Eksempelvis kan en klassisk kort herreklip godt være ret lang på toppen og meget kort i siderne samtidig med, at frisuren stadig hænger sammen. Det giver altså rigtig mange valgmuligheder. Ofte kan vi ud fra billeder finde ud af, hvilken længde kunden foretrækker i henholdsvis sider/nakke og toppen. Det kan altså godt være to forskellige frisurer, man forener til én frisure, som kunden føler sig bedst tilpas med.

Herreklip København

Herreklip i langt hår

Man kan godt have langt hår, selvom man er mand! Langt hår er flot, og med den rigtige klipning kan det virkelig gøres maskulint. Når en frisør klipper en lang herreklip, så gør frisøren det med nogle helt andre teknikker, end ved en traditionel klipning. Her er det nemlig frisørens opgave at personliggøre herreklippen. Mænd vil ikke have en lang page, så derfor bruger frisørerne nogle specielle teknikker, der gør klipningen til en herreklip og IKKE en dameklip. Eksempelvis kan frisøren vælge at lave herreklippen med en ”feather razor” (en speciel kniv), der giver frisuren et mere blødt og tilfældigt look, hvor der ingen skarpe kanter er, så man undgår page-looket. Hos KANT får du en herreklip med stil og maskulinitet uanset længde.

Herreklip København

Københavns frisører er nogle af verdens bedste

Danmark har nogle af verdens bedste frisører til at klippe. De danske frisører har den længste frisør grunduddannelse i verden, der tager 4,5 år, og derudover er det den branche af alle, der videreuddanner sig allermest i form af kurser mm. 

Vores frisører er derfor virkelig respekteret i udlandet, og det skal vi være stolte af! Frisørerne herhjemme sætter en stor ære i en god herreklipning. Derfor underviser vores frisører også meget i udlandet, og vi bruger hinanden til at finde inspiration og ideer. Hos KANT underviser frisørerne i herreklip, og du kan derfor være sikker på at få en herreklip i topkvalitet.

Herreklip København

Økologisk herreklip med fokus på sundhed og miljø

Vi erfarer, at mange mænd har problemer med hovedbunden i form af skæl, tør hud, kløe eller lignende. Derfor kan du med fordel bruge vores produkter, der er specificeret til bl.a. hovedbundsproblemer. Vi er uddannet i grønne og certificerede produkter, så vi kan give dig den bedste rådgivning i forbindelse med din herreklip.

Om du er allergiker eller bare gerne vil tænke på din sundhed, så kan KANT tilbyde dig en god herreklip uden brug af produkter med unødig kemi i centrum af København.

Herrefrisør København