+45 93 87 28 68 kantno24@hotmail.com

Teamet bag KANT Hair By Lulu & Jerris

KANT Hair By Lulu og Jerris

Lulu Schaadt – Stifter af KANT

Lulu har været i faget siden 2014 og er uddannet hos ZENZ Organic Hairdressing, hvor hun har været i 6 år.

Hun bestod med sølvmedalje for sin præstation til den afsluttende eksamen på den 4 årige frisøruddannelse. Sølvmedaljen modtog hun ved medaljeoverrækkelsen hos hendes majestæt Dronningen på Københavns Rådhus. 

Efterfølgende blev hun ansat som frisør i ZENZ Organic Lyngby og chef for ZENZ Creative Team, hvor hun har undervist i ind- og udland for ZENZ Organic Products. Hun har undervist i grøn salon koncept, bæredygtighed, og hvordan man skaber et bedre miljø for både kunder og frisører. Undervisningen har primært været for distributører i udlandet og frisørsaloner i hele Danmark.

I den forbindelse har hun også været medlem af Fondation Guillaime, hvor hun har deltaget i den årlige fotokonkurrence og fik en plads på Dream Team. I Dream Team laves der fotoshoots for L’oreal, og hun har sammen med dem lavet flere store shows for Danmarks topfrisører.

Nu har Lulu åbnet KANT ApS med Freja, hvor grønne produkter, hårfarver og økologi er i højsædet med fokus på kvalitet, kreativitet og tid til kunderne.

Kort efter åbningen af KANT, blev hun ansat som freelance-underviser for Kao Goldwell, hvor hun skal undervise andre frisører i sunde hårfarver.

Lulu om at arbejde grønt:

”Jeg er selv meget allergisk over for mange kosmetiske produkter, så jeg vil altid arbejde med grønne og økologiske produkter. Det er fremtiden, og jeg mener, at vi skal skabe en bedre verden og tænke over, hvordan vi bruger jordens ressourcer.”

KANT Hair By Lulu og Jerris

Freja Jerris – Stifter af KANT

Freja har været i frisørfaget siden 2013 og er uddannet hos ZENZ Organic Hairdressing.

Til sin svendeprøve fik hun meget flotte karakterer, blandt andet scorede hun topkarakterer for langthårs-opsætning og makeup. Efter svendeprøven supplerede Freja sin frisøruddannelse med en makeup-artist uddannelse hos Sine Ginsborg. Freja har altid haft en passion for makeup og synes, det er fantastisk, at hendes to uddannelser kan gå op i en højere enhed.

Som nyuddannet frisør og makeup-artist var Freja i 2017 med til at starte den første ZENZ Organic salon i Lyngby. Freja har også spillet en stor rolle i ZENZ Creative Team, hvor hun har været den primære makeupartist og hårstylist til store modeshows og fotoshoots. Hun har samarbejdet med nogle af branchens topfotografer og -designere.

Freja er meget passioneret omkring sit fag. Hun bruger den tid på sine kunder, som er nødvendig for at sikre den bedste kvalitet. Hun går meget op i det gode håndværk, både i klipning, farvning, styling og makeup, så alt står knivskarpt.

Hun elsker forandringer, så hun vil med glæde komme med nye idéer til, hvad I kan prøve, hvis der skal ske noget nyt. Og hun har stor erfaring med styling og makeup i forbindelse med bryllupper og andre fester.

Nu har Freja, sammen med Lulu, åbnet salon midt i København, KANT ApS, som har fokus på økologi, kvalitet og kunden i første række.

Freja om at arbejde grønt:

”Jeg synes, det er vigtigt, at vi passer på os selv og hinanden – og jeg mener, at vi bør bruge produkter uden unødig kemi, så vi ikke skader vores kroppe og miljøet. Derfor arbejder jeg med grønne produkter – for min egen og for mine kunders skyld.”

KANT Hair By Lulu og Jerris

Minah – Vippetekniker

Minah blev uddannet som kosmetiker i 2009 med speciale i avanceret hudlære, og i 2013 blev hun uddannet som vippetekniker.

Siden 2009 har Minah lavet mange forskellige behandlinger, bl.a. spa og ansigtsbehandlinger.

Efterhånden blev det mere og mere populært at få lavet vipper. Derfor valgte Minah allerede i 2014 at arbejde som vippetekniker på fuld tid og blev ansat hos Star Lash, hvor hun var i 5 år. 

I sommeren 2019 startede hun sin egen klinik, M’lash af Minah, som nu har adresse hos KANT ApS.

I sit daglige virke har Minah øje for detaljer og hendes omhyggelige tilgang gør, at hun har meget tilfredse kunder.

Minah har nu været vippetekniker i 7 år, og hun elsker stadig at lave lækre vipper og kredse for detaljerne!

KANT Hair By Lulu og Jerris

Cecillie Gehlsen – Frisørelev hos KANT

Cecillie har været frisørelev siden 2018, og hun er nu på sit sidste år ud af den 4-årige frisøruddannelse.

Hun har tidligere været ansat i en traditionel salon, men hun måtte desværre stoppe efter to år, da hun udviklede allergi overfor enkelte hårfarveprodukter.

I juni 2021 bliver Cecillie ansat i KANT, og hendes ellers meget udtalte allergi er forsvundet. Hun arbejder nu selvstændigt i salonen med sine egne kunder, hvor hun får lov til at udfolde sig kreativt.

Cecillie gennemførte i efteråret et intensivt herreklippekursus på højt niveau, og hun er derfor ekspert i diverse herreklipninger. Samtidig formår hun at lave de lækreste balayage farvebehandlinger, flotte dameklipninger i alle længder og glansfulde farver i alle nuancer. (Det lækreste arbejde Freja og Lulu længe har set en elev udføre!)

Derudover er Cecillie kendt for at være ekstra nærværende, omhyggelig og ekstremt passioneret for faget.

Hendes umiddelbare væremåde og gode humør smitter af på hendes omgivelser, der hurtigt får et smil på læben i hendes behagelige selskab.

Derfor vil du som kunde hos Cecillie altid føle dig godt taget imod og tryg igennem hele behandlingen. 

Hun elsker at kunne fordybe sig, vejlede og skabe nye forandringer i alle slags behandlinger.

Ønsker du derfor en uovertruffen, rar og hyggelig frisørtid hos vores elev Cecillie, kan du booke din tid allerede nu online eller ringe til salonen.

Hun vil glæde sig til at tage imod dig til en elevbehandling i højeste kvalitet.

Cecillie om at arbejde grønt:

Da jeg selv har udviklet allergi tidligt i min elevtid, vælger jeg at bruge mine erfaringer til at forstå, hvor vigtigt det er at arbejde med grønne produkter, så vi undgår allergifremkaldende stoffer i vores hverdag.

Det er en sand fornøjelse at arbejde med grønne certificerede produkter, da jeg ikke er i tvivl om, at det er vores fremtid. Det har i hvert fald gjort en kæmpe forskel for mig personligt og mine kunder.

På den måde passer vi på hinanden og vores klode.