+45 93 87 28 68 kantno24@hotmail.com

Brudeopsætning og Festopsætning

Festopsætning

Hos KANT laver vi ofte festopsætninger til store begivenheder. Frisøren tager en snak med kunden i stolen om, hvilken slags håropsætning kunden kunne tænke sig.

Vi anbefaler kunder at finde nogle inspirationsbilleder og evt et billede af kjole/tøj, så frisøren bedre kan spore sig ind på, hvad kunden ønsker og hvilken festopsætning, der ville passe bedst til tøjet.

Frisøren kan herefter komme med kreative ideer til, hvordan det hele kan gå op i en højre enhed. På den måde sikre vi, at kunden går ud med en god oplevelse og en flot festopsætning, som både frisør og kunde er tilfreds med.

Alle frisørerne har høj faglighed, og de laver alle slags festopsætninger. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og KANT elsker at lave flotte festopsætninger.

Der vil bliver serveret lækker økologisk kaffe, the, saft eller andet under hele festopsætningen.

Opsætning

Brudeopsætning

Brudeopsætninger er meget forskellige, og det er virkelig en skræddersyet opsætning til lige netop den brud, der sidder i stolen. Vi anbefaler altid, at bruden booker en prøveopsætning med, så frisøren kan spore sig ind på brudens ønske.

Inspirationsbilleder af forskellige brudeopsætninger er altid et hit, og vi elsker at komme med ideer og kreative inputs, så vi får det bedste resultat. Vi vil også meget gerne se et billede af kjolen, hvis det er muligt, så brudeopsætningen passer til kjolen.

Vi sætter god tid af til brudeopsætningen, så det bliver en hyggelig start på dagen med lækker økologisk kaffe, saft eller andet.

Bruden er meget velkommen til at tage en veninde med til brudeopsætning. Grundet COVID-19 er det meget vigtigt, at vi ikke bliver for mange mennesker i salonen. Ønsker bruden derfor at have flere med til brudeopsætningen, bedes hun ringe til os inden for nærmere aftale.

Opsætning