+45 93 87 28 68 kantno24@hotmail.com

Dameklip i København

Rådgivning, hovedbundsmassage og økologisk servering

Hos KANT starter vi altid en klip med en snak i stolen, hvor frisøren sporer sig ind på, hvad kunden kunne tænke sig. Frisøren kan her byde ind med nye ideer, hvis der skal ske noget nyt eller kunden har brug for inspiration til klipningen. Vi anbefaler også kunder, der søger en ny klipning at finde billeder til inspiration, så vi sammen kan finde en frisure, der passer den kunde, der sidder i stolen bedst.

Derefter får kunden en lækker hårvask med hovedbundsmassage i vores massagestole, hvor der er fokus på ro og velvære. Her vælger frisøren den shampoo, conditioner og evt. kur, der passer til lige netop dig. Alle vores produkter er svanemærkede og/eller allergy certified mærkede, så du kan vælge med duft eller uden duft i produkterne under hele klipningen.

Vi serverer økologiske drikkevarer til din klipning, hvor du kan vælge alt fra saft med bobler til the og kaffe i forskellige varianter.

KANT Hair By Lulu & Jerris

Klip og styling

Frisørerne har den 4-årige frisøruddannelse, og de kan derfor klippe alle slags frisurer. Frisøren klipper den frisure, som der er aftalt med kunden, og der bliver herefter valgt stylingprodukter, der passer til kunde og frisure.

Kunden får vist og forklaret produkterne undervejs i klipningen inden, de bliver påført i håret, så kunden efterfølgende selv nemt kan bruge dem derhjemme. Der vil under hele klipningen blive taget hensyn til eventuelle allergier.

Som kunde hos KANT, går du altid ud af døren med en lækker klip og trendy styling, hvor frisøren giver tips og tricks undervejs i klipningen til, hvordan du laver bløde krøller med glattejern eller bare en nem flot føn derhjemme. Stylingen af den nye klip afsluttes med produkter, der fikserer håret eller en blød fugtgivende olie til hårets spidser, som giver pleje indefra.

Dameklip København K

Dameklip

En dameklip er ikke bare en hvilken som helst klipning. Det er vigtigt, at en kvinde, får den klipning, som passer bedst til lige netop hende. Det er derfor også vigtigt at frisuren virkelig klæder kvinden, der sidder i stolen hos frisøren. 

Vores frisører er uddannet i ansigtsformer og avancerede klippeteknikker, og de kan derfor hurtigt spore sig ind på hvilken frisure, der vil klæde kunden bedst. En kvinde skal føle sig lækker og elske sit hår. En klipning betyder mere, end vi lige går og tror. Det betyder velvære, og en lækker frisure udstråler overskud og selvsikkerhed. En frisure er altså i stor grad en del af vores identitet, og derfor skal den også plejes på bedste måde. Der er mange forskellige varianter, når det kommer til dameklip. Er du til kort hår, skulderlangt, langt hår eller måske en fræk page? Uanset hvad, så kan vores frisører hjælpe dig!

KANT Hair By Lulu & Jerris

Dameklip i kort hår

En dameklip i kort hår kan sagtens være kort og meget feminin på samme tid. Det der kendetegner en kort feminin dameklip er, hvordan kanterne og de små detaljer er udført. De skal nemlig typisk være lidt mere bløde og runde, eller man kan vælge at have nogle meget skarpe kanter med et lidt blødt pandehår. Det er i bund og grund helt op til en selv, hvad man synes, der er lækkert ved korthårs dameklip. Frisøren sørger for at implementere de feminine elementer, så der kommer et personligt præg på klipningen. En herreklip er typisk mere firkantet i formen, hvor en dameklip er mere rund og blød.

Dameklip i pagehår

Pagehår er og bliver bare smuk, og den kan virkelig fremhæve ansigtet på en meget positiv måde. En page kan både klippes til en meget blød frisure og en ekstremt skarp frisure. Derfor er pagen heller aldrig gået af mode, og vi ser den igen og igen til de forskellige modeshows. Der er mange forskellige former og længder for en page. En dameklip kendetegnes som en page, når håret slipper skuldrene, og herfra kan den variere meget i længde alt efter, om man ønsker en kort eller lang page. Ved en skarp page klippes håret helt lige hele vejen rundt, og ved en blød page kan frisøren vælge at implementere nogle bløde fragmenter i form af forskydninger (etager) i håret.

KANT Hair By Lulu & Jerris

Dameklip i skulderlangt hår

En dameklip i skulderlangt hår, er en klipning, der ofte er mere blød, og man kan med fordel klippe lidt forskellige længder ind i frisuren, så der kommer lidt mere spil i håret. Det er også en måde at indramme ansigtet på, da en skråning i fronten f.eks. kan gøre rigtig meget i skulderlangt hår. En skulderlang dameklip er også ideel, hvis man har et meget glat hår, der skal have mere fylde. Det er nemmere at føntørre fylde ind i en skulderlang frisure end, hvis man har et meget langt hår, som tynger håret og fylden ned af. Skulderlangt hår er altså rigtig godt, hvis man gerne vil bevare længde i håret samtidig med, at man får en masse fylde.

Dameklip i langt hår

Langt hår kan man gøre rigtig meget med, og der er mange valgmuligheder. Når man taler om en dameklip i langt hår, er det vigtigt at finde ud af, hvad kunden bruger sit hår til. Hvis man f.eks. godt kan lide at flette håret eller sætte det meget op, kan det være bedst at undgå for mange forskellige længder i håret. Kan man derimod godt lide at have håret meget løst, vil det være en fordel at have forskellige kortere længder i håret, så det lange hår ikke bliver for tungt. Under en dameklip kan frisøren også vejlede kunden i, hvordan man nemmest skaber fylde, krøller eller anden form for styling i et langt hår.

KANT Hair By Lulu & Jerris

Dameklip før i tiden

Frisurerne har ændret sig meget igennem tiderne, og det er ikke særlig lang tid siden, det var helt normalt for en kvinde at gå til frisøren hver tredje dag og få sat håret. Frisørerne var nemlig ikke særlig gode til at klippe dengang, så håret skulle altså vandonduleres, så det kunne holde til næste frisørbesøg. 

I London besluttede en frisør ved navn Vidal Sassoon, at det skulle være slut. Han mente, at frisører skulle kunne lave en klipning, der var flot uanset, hvordan håret faldt. Sassoon blev kendt for sine teknikker og den skarpe page, der sad lige i skabet.

Mange frisører i sin tid blev ret fortørnet over denne trend, da det jo betød at frisørerne ikke fik kunderne ind lige så ofte. Nu kunne kunderne med en god klipning nøjes med at komme til frisøren en gang hver anden eller tredje måned.

Hurtigt fandt frisørerne dog ud af, at det i længden var en bedre forretning, og kunderne var også meget mere tilfredse. Kort efter kom trenden til Danmark og København især, og det er kommet for at blive!

Styling af KANT

Økologisk frisør med fokus på sundhed og miljø

København er en by med pulserende liv, og der bliver sat stort fokus i frisørbranchen på den grønne omstilling. Her er Danmark altså også på forkant med både grønne og økologiske produkter, der tager hensyn til miljøet og vores sundhed. Grønne saloner er blevet et kæmpe hit, og det er der en grund til. Håret bliver simpelthen smukkere, når vi bruger lækre og naturlige produkter, der er rige på vitaminer og mineraler. 

Om du er allergiker eller bare gerne vil tænke på din sundhed, så kan KANT tilbyde dig en god dameklip uden brug af produkter med unødig kemi i centrum af København.

Styling af KANT