+45 93 87 28 68 kantno24@hotmail.com

Hårkur

Lille kur – cremekur

Den lille hårkur påføres ved vasken i vores massagestole, hvor der er 15 min. dybdegående hovedbunds-massage.

Hårkuren bliver valgt specifikt til den kunde, der sidder i stolen, så kunden får en skræddersyet kur, der fx skal give masser af fugt eller en, der er god til hovedbunden.

Når hårkuren er masseret godt ind, får kunden et dampende varmt håndklæde om håret i 5-10 min., så kuren kan få lov til at trænge dybt ind i håret.

Herefter skyldes hårkuren ud, og der afsluttes med en lækker conditioner, der efterlader håret blødt og blankt.

Stor kur – oliekur

Oliekuren er til dig, der gerne vil gøre noget ekstra godt for dit hår og hovedbund. Hårkuren giver dit hår nyt liv, og det er den mest fugtgivende og effektive hårkur, vi har. Den kan også anbefales til kunder, der har psoriasis eller bare en tør/problem hovedbund.

Hårkuren påføres med pensel og masseres godt ind i 15 min. Herefter kommer kunden i varmen i 20 min. med fodbad til, hvis man har lyst til det, så man får hele spaoplevelsen med.

Olie-hårkuren er bygget op på økologisk avokado- og abrikoskerneolie, der har nemt ved at trænge dybt ind i håret og pleje det indefra. Der er fire forskellige olier, man kan vælge at bruge som hårkur. Frisøren analyserer hår og hovedbund og vælger den olie, der passer bedst til dit hår, så du får den optimale effekt af hårkuren.

Hår efter hårkur