+45 93 87 28 68 kantno24@hotmail.com

Hårfarve 

Hårfarve uden kemikalier

KANT bruger ELUMEN-farver fra Goldwell, som er hårfarver, der er godkendt til grønne saloner. Hårfarverne er allergivenlige, og uden unødig kemi.

Hårfarven lægger sig uden på hårstrået som en beskyttende hinde, der giver håret en ny blank overflade. Derfor er vores farver meget sunde, og du kan derfor også farves selvom, du er gravid eller ammer.

Farven føles kold og beroligende for hovedbunden, så den er også perfekt til dig, der har problemer med hovedbunden eller bare gerne vil være god mod dig selv.

Vi farver alt fra bundfarve til helfarve i alle nuancer, og vores frisører rådgiver og vejleder kunden igennem hele behandlingen, så vi er sikre på at opnå det bedste resultat. Alle frisørerne er uddannet i lige netop disse hårfarver, og de underviser hyppigt andre frisører og elever på diverse seminarer.

Har du spørgsmål omkring hårfarven, eller er du det mindste i tvivl, er du meget velkommen til at ringe og komme forbi til en snak.

Der vil blive serveret alt fra økologisk saft med/uden bobler til the, varm kakao og kaffe i forskellige varianter.

Kvalitet og forkælelse

Hos KANT får du altid et varmt fodbad i forbindelse med hårfarve. Det følger med i prisen, og du bestemmer selv, om du har lyst til at prøve det.

Fodbadet kommer med en fantastisk olie, der består af avokado- og abrikoskerneolie, som kan vælges med eller uden duft. Dette giver dine fødder masser af fugt, så du kan forlade salonen med lækker ny hårfarve og bløde fødder.

Hårfarve af KANT Hair
Hårfarve uden kemikalier